Wordpress workshops

  • Leer zoekmachine optimalisatie.
  • Voor beginners en experts.
  • Doorgrond de nieuwste technieken
  • Werk met o.a. html, analytics en UX tools.
  • Word klaargestoomd voor het werkveld!
Direct aan de slag!

Onze Wordpress workshops

De Wordpress workshops zijn erop gericht om je een snelstart te geven in het opzetten van een website in Wordpress. De beginner workshop is gericht op diegene die voor het eerst kennis maken met Wordpress, de advanced voor degene die al eerder een site heeft gebouwd of beheerd.

Je leert de ins-en-outs van het wereldberoemde en zeer gebruiksvriendelijke CMS. We bouwen samen een website, installeren plugins, passen custom CSS en HTML toe en duiken in de instellingen van Wordpress. Na het volgen van deze workshops ben je in staat om Wordpress te kennen (beginner) of om zelf websites te bouwen via Wordpress (advanced).

Wat is Wordpress?

Wordpress is een gratis en zeer flexibel CMS wat je makkelijk en snel prachtige websites of webshops kunt bouwen en onderhouden. Ooit begonnen als blog-systeem, maar uitgegroeid tot meest gebruikte CMS voor websites en webshops anno 2019.

SEO workshop

Basis

Wil jij een gedegen gesprekspartner zijn voor IT en specialisten op het gebied van zoekmachine optimalisatie? In de basis SEO workshop leggen wij de basis principes uit van een zoekmachine en wat de belangrijke pilaren zijn waar SEO op steunt.

Duur: 1 dagdeel (4 uur)
Locatie: Hoofddorp
Datum: 25 augustus
Niveau: beginner
Benodigde voorkennis: geen

Naar basis SEO workshop

SEO workshop

Advanced

Wil je meer dan alleen de grote lijnen weten? Wij bieden een advances SEO workshop aan waarbij we je in 2 dagdelen klaarstomen om zelf analyses te gaan doen om generieke SEO pijnpunten bloot te leggen en te kunnen aanpakken.

Duur: 2 dagdelen (8 uur)
Locatie: Hoofddorp
Datum: 25 augustus
Niveau: gevorderd
Benodigde voorkennis:Basis html, basis SEO

Naar advanced SEO workshop

SEO Masterclass

Workshop

Je leert in 3 dagen tijd hoe je diepgaande analyses doet om verbeter kansen optimaal te benutten. Je gaat aan de slag met specifieke SEO-tooling, voert zelfstandig crawls uit en krijgt een stevige SEO-bagage waar je mee de arbeidsmarkt op kan.

Duur: 3 dagen (24 uur)
Locatie: Hoofddorp
Datum: 25 augustus
Niveau: expert
Benodigde voorkennis:gevorderde SEO kennis

Naar SEO Masterclass