WEBDESIGN

Jouw online aanwezigheid begint met een prachtige, gebruiksvriendelijke en goed vindbare website. Wij richten ons op voorwaarde van deze drie steunpilaren volledig op de gebruiker.

Direct contact met ons opnemen? Bel of mail ons gerust!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met jouw website? Vraag een gesprek aan!

  Gebruiksvriendelijkheid

  Een focus op het creëren van een intuïtieve en gemakkelijk navigeerbare website-ervaring voor gebruikers. Dit omvat onder andere een duidelijke navigatiestructuur, responsief ontwerp en een logische plaatsing van content en functies.

  Visueel ontwerp

  Het esthetische aspect van webdesign, inclusief kleurgebruik, typografie, lay-out en afbeeldingen. Een aantrekkelijk visueel ontwerp kan de gebruikerservaring verbeteren en de merkidentiteit versterken.

  Responsief ontwerp

  Het ontwerpen van websites die goed werken en er goed uitzien op verschillende apparaten en schermformaten, zoals desktops, tablets en smartphones. Responsief ontwerp is essentieel in een wereld waar mobiele apparaten steeds meer gebruikt worden om websites te bezoeken.

  Robert van Glabbeek - Eigenaar RVGDesign

  “SEO is een pijlstok in de samenleving”

  — Robert van Glabbeek, RVGDesign

  Toegankelijkheid

  Het ontwerpen van websites die voor iedereen toegankelijk zijn, inclusief mensen met visuele, auditieve of motorische beperkingen. Het implementeren van toegankelijkheidsrichtlijnen helpt ervoor te zorgen dat alle gebruikers gelijke toegang hebben tot de inhoud en functionaliteit van een website.

  Conversie-optimalisatie

  Het optimaliseren van de website met als doel het verhogen van het aantal conversies, zoals aankopen, aanmeldingen of contactaanvragen. Dit omvat het optimaliseren van call-to-action knoppen, formulieren, landingspagina’s en andere elementen die bezoekers aanzetten tot actie.

  Technische optimalisatie

  Het optimaliseren van de technische aspecten van de website, zoals laadsnelheid, responsiviteit en compatibiliteit met verschillende browsers. Dit omvat het optimaliseren van de code, het gebruik van efficiënte hosting, het implementeren van caching en het zorgen voor een betrouwbare en veilige website.

  Contactgegevens

  RVGDesign

  Viersepoort 11

  2152RP Nieuw-Vennep

  +31(0)614117758

  ma t/m vrij 8:30 – 17:00

  Openingstijden

  Maandag8:00 – 20:00
  Dinsdag8:00 – 20:00
  Woensdag8:00 – 20:00
  Donderdag8:00 – 20:00
  Vrijdag8:00 – 20:00
  Zaterdag8:00 – 20:00
  Zondag8:00 – 20:00

  Info@rvgdesign.nl

  +31(0)614117758