Specifieke skill of meerdere skills voor een project inzetten?

Geinteresseerd in een specifiek project gericht op 1 van onze skills? Of wil je een combinatie van onze skills inzetten? Bekijk hier met welke skills wij jou kunnen helpen!

SEO dashboarding en reporting

Inzicht krijgen in de (SEO) performance van jouw website is essentieel voor succes en ontwikkeling. Wij verzorgen complete dashboarding en zetten (periodieke) reporting op.

SEO content analyse

Wij geven tips hoe het best te scoren in zoekmachines met jouw content. Wij helpen bij het schrijven van content, het maken een GAP analyse en ht toepassen van growth hacking technieken.

SEO link analyse

Links zijn de ruggengraat van het internet en ook voor SEO. Het linkprofiel optimaliseren is een onmisbare stap bij optimalisatie.

SEO technische analyse

Naast content en links is de technische gezondheid van de site de 3e grote pilaar waar een website aan moet voldoen. Een technisch optimale website maakt het zoekmachines makkelijker de content te vinden.

SEO concurrentie analyse

Jij bent goed bezig! Maar hoe verhoudt jouw performance zich ten opzichte van de concurrentie? Wat kan je beter doen? Waar liggen de kansen? Wij maken het inzichtelijk!

Logfile analyse

Precies weten waar de zoekmachine tijd aan besteed en of de zoekmachine efficient door de site gaat? Inzichten om heel effectief te kunnen optimaliseren.

SEO monitoring

Alles klaar, content geschreven, techniek goed, links geplaatst? Nu gaan we alles goed in de gaten houden, hoe ranken de keywords, welke eventuele technische issues doen zich voor, blijft het linkprofiel gezond? Monitoring is van groot belang.

Website strategie

Heb je een website nodig? En waarvoor dan precies? Wil je meer klanten en hoe ga je dat aanpakken? Wij helpen bij het opzetten van een gedegen strategie voor het ontwikkelen, inzetten en floreren van jouw website.

SEO strategie

Waar moet jij op focussen om echt succes te hebben in SEO? Lokaal, internationaal, techniek, content een combinatie? Wij werken het voor je uit en maken een gedegen SEO strategie.

Nieuws SEO

Een specifieke tak binnen SEO is nieuws SEO. Niet voor elke site van belang, maar als je nieuws brengt zijn wij dé aangewezen partij om de zichtbaarheid naar een hoger plan te brengen.

Discover SEO

Relatief nieuw binnen de SEO wereld is Google Discover. Wij adviseren welke stappen je kunt nemen om meer zichtbaarheid te krijgen in discover en zo meer bezoekers naar jouw site kunt trekken.

Zoekwoord analyses

Focussen op zomaar een woord of heel gericht schrijven op termen waar de interesse van jouw gebruiker ligt en vaak op gezocht wordt? Wij werken een volledige zoekwoord analyse uit voor de gehele site of voor specifieke onderwerpen.

SEO tooling

Wil je naast een goed geoptimaliseerde site ook tooling aanschaffen die jou de inzichten geeft om verder te komen? Wij adviseren welke SEO tools het beste inzicht en antwoord geven op jouw vragen.

Website migratie

Heb je een website, maar wil je naar een nieuw domein, nieuw cms of platform? Dan heb je een migratieplan nodig op o.a. SEO. Wij verzorgen een migratie van a tot z.

Local SEO

Heb jij een bedrijf met locale focus, zoals een kapsalon, fietsenwinkel, loodgietersbedrijf? Locale SEO is extreem effectief voor jouw bedrijfsvoering.

International SEO

Ben je in meer landen actief en wil je goed ranken in alle landen? Dan halen we een extra gereedschapsset tevoorschijn om hiervoor te optimaliseren en zo goed mogelijk te ranken binnen elk land waar jij actief bent!

SEO training/workshops

SEO is een geheim en alleen bedoeld voor specialisten..... Dit horen wij helaas nog te vaak terug binnen de SEO wereld. Wij willen totale transparantie en jou alles leren over SEO wat je wilt. Geen geheimen, maar transparantie. Wil jij SEO leren en zelf kunnen uitoefenen? Vraag ons naar de mogelijkheden voor een workshop.

Google analytics training/workshops

Naast SEO en Webdesign, hebben wij jarenlange ervaring met het werken met Google Analytics. Ben je nog niet bekend met Analytics? Of wil jij weten waar je naar moet kijken om de beste inzichten te krijgen? Vraag ons naar de mogelijkheden voor een workshop.

Website updaten

Heb je een website, maar is hij verouderd of moet het CMS geupdatet worden? RVGDesign helpt je hierbij.

Website security

Zijn jouw bezoekers veilig op jouw website? Deze vraag wordt met de dag belangrijker. Wij zorgen dat jouw website voldoet aan de regels van Google omtrent een veilige website.

Webhosting

Ook als je echt alles wilt uitbesteden ka je bij ons terecht. Wij hosten jouw website en verzorgen registratie en/of beheer van jouw domeinnaam. Vraag naar de mogelijkheden!

Wordpress training

Wil jij (of jouw collega's) zelf aan de slag met Wordpress? Content schrijven in het CMS of technische aanpassingen doen? Wij leren jou hoe het moet! Vraag ons naar de mogelijkheden voor een training.

Wordpress

Het grootste en meest flexibele CMS ter wereld is waar wij onze en jouw website mee bouwen en doorontwikkelen.

Visual design

Huisstijl, logo, visuals, het design en layout van de website en marketing materiaal vertegenwoordigd de identiteit van jouw bedrijf, wij verzorgen dit voor je.

Analyitcs

Doormeten van jouw bezoekers geeft unieke inzichten en handvatten om het succes van jouw website te verbeteren. Google Analytics, Google search console, Adobe analytics of een ander pakket? Wij implementeren het voor jou!

Workshops SEO/Webdesign/Analytics

Wil jij meer kennis in huis halen over een specifieke skill? Of wellicht zelf of jouw werknemers opleiden tot specialist? Wij verzorgen korte webinars en workshops, tot uitgebreide opleidingen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een workshop.

Freelance / in-house

Ben je opzoek naar ondersteuning voor een (kort) project, volledig uit handen geven van een project of voor lange termijn samenwerking? RVGDesign verzorgt het.

ONZE WORKFLOW

Een goed begin is het halve werk. Wij starten met een goed plan, dan de realisatie, optimalisatie en evaluatie. Alles om jouw wensen te verwezenlijken.

ONZE WORKFLOW

Een goed begin is het halve werk. Wij starten met een goed plan, dan de realisatie, optimalisatie en evaluatie. Alles om jouw wensen te verwezenlijken.

Bekijk onze workflow in detail
1. Plan

1. Plan

Het begint met een goed plan, samen komen we tot een start.

2. Realisatie

2. Realisatie

We zijn het eens, dan gaan wij voor jou aan de slag en realiseren het plan.

3. Optimalisatie

3. Optimalisatie

Wat we hebben staan optimaliseren we voor jou, zodat het product optimaal werkt.

4. Evaluatie

4. Evaluatie

Als we klaar zijn evalueren we het proces en het product. Hierna bespreken we de vervolgstappen voor een blijvend optimaal resultaat.