SEO workshops

  • Leer zoekmachine optimalisatie.
  • Voor beginners en experts.
  • Doorgrond de nieuwste technieken
  • Werk met o.a. html, analytics en UX tools.
  • Word klaargestoomd voor het werkveld!
Direct aan de slag!

Onze SEO workshops

Met onze workshops streven we de hoogst mogelijke kwaliteit na op zoekmachine gebied. Ons doel hierin is dat jij als cursist na het afronden van de workshop volledig in staat bent om zoekmachine optimalisatie te snappen (beginner), dan wel uit te voeren (advanced) of volledig te doorgronden (masterclass).

Als je de masterclass hebt afgerond ben je in staat om in te stromen in een Junior SEO specialist functie.

Wat is SEO?

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie en is kunst van het optimaliseren van websites of webshops om beter getoond te worden in zoekmachines zoals Google of Bing. Door het optimaliseren op bepaalde punten zal een zoekmachine een website hoger waarderen, waardoor er doorgaans meer bezoekers naar een website of webshop getrokken kunnen worden.

SEO workshop

Basis

Wil jij een gedegen gesprekspartner zijn voor IT en specialisten op het gebied van zoekmachine optimalisatie? In de basis SEO workshop leggen wij de basis principes uit van een zoekmachine en wat de belangrijke pilaren zijn waar SEO op steunt.

Duur: 1 dagdeel (4 uur)
Locatie: Hoofddorp
Datum: 25 augustus
Niveau: beginner
Benodigde voorkennis: geen

Naar basis SEO workshop

SEO workshop

Advanced

Wil je meer dan alleen de grote lijnen weten? Wij bieden een advances SEO workshop aan waarbij we je in 2 dagdelen klaarstomen om zelf analyses te gaan doen om generieke SEO pijnpunten bloot te leggen en te kunnen aanpakken.

Duur: 2 dagdelen (8 uur)
Locatie: Hoofddorp
Datum: 25 augustus
Niveau: gevorderd
Benodigde voorkennis:Basis html, basis SEO

Naar advanced SEO workshop

SEO Masterclass

Workshop

Je leert in 3 dagen tijd hoe je diepgaande analyses doet om verbeter kansen optimaal te benutten. Je gaat aan de slag met specifieke SEO-tooling, voert zelfstandig crawls uit en krijgt een stevige SEO-bagage waar je mee de arbeidsmarkt op kan.

Duur: 3 dagen (24 uur)
Locatie: Hoofddorp
Datum: 25 augustus
Niveau: expert
Benodigde voorkennis:gevorderde SEO kennis

Naar SEO Masterclass