• Klantgericht
  • 10+ jaar ervaring
  • Strategisch en Analytisch
  • Kwaliteit > kwantiteit

 

Met 10+ jaar ervaring is RVGDesign een betrouwbare en kwalitatieve partner in het bouwen en optimaliseren van jouw website!
RVGDesign heeft ervaring met werken voor grote websites, startups, scale ups en alles wat daar tussenin zit.

Met onze focus op de gebruiker zullen wij altijd eerlijk zijn over de mogelijkheden en de potentie.
Wij hechten er veel waarde aan om met jou samen te ontdekken wat de beste oplossing is voor het probleem.

Bericht ons!

Onze Skills

SEO dashboarding en reporting

Inzicht krijgen in de (SEO) performance van jouw website is essentieel voor succes en ontwikkeling. Wij verzorgen complete dashboarding en zetten (periodieke) reporting op.

SEO content analyse

Wij geven tips hoe het best te scoren in zoekmachines met jouw content. Wij helpen bij het schrijven van content, het maken een GAP analyse en ht toepassen van growth hacking technieken.

SEO link analyse

Links zijn de ruggengraat van het internet en ook voor SEO. Het linkprofiel optimaliseren is een onmisbare stap bij optimalisatie.

SEO technische analyse

Naast content en links is de technische gezondheid van de site de 3e grote pilaar waar een website aan moet voldoen. Een technisch optimale website maakt het zoekmachines makkelijker de content te vinden.

Wordpress

Het grootste en meest flexibele CMS ter wereld is waar wij onze en jouw website mee bouwen en doorontwikkelen.

Visual design

Huisstijl, logo, visuals, het design en layout van de website en marketing materiaal vertegenwoordigd de identiteit van jouw bedrijf, wij verzorgen dit voor je.

Analyitcs

Doormeten van jouw bezoekers geeft unieke inzichten en handvatten om het succes van jouw website te verbeteren. Google Analytics, Google search console, Adobe analytics of een ander pakket? Wij implementeren het voor jou!

Workshops SEO/Webdesign/Analytics

Wil jij meer kennis in huis halen over een specifieke skill? Of wellicht zelf of jouw werknemers opleiden tot specialist? Wij verzorgen korte webinars en workshops, tot uitgebreide opleidingen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een workshop.

Freelance / in-house

Ben je opzoek naar ondersteuning voor een (kort) project, volledig uit handen geven van een project of voor lange termijn samenwerking? RVGDesign verzorgt het.

Bekijk al onze skills