Analytics workshops

  • Leer zoekmachine optimalisatie.
  • Voor beginners en experts.
  • Doorgrond de nieuwste technieken
  • Werk met o.a. html, analytics en UX tools.
  • Word klaargestoomd voor het werkveld!
Direct aan de slag!

Onze Analytics workshops

Met onze workshops streven we de hoogst mogelijke kwaliteit na op zoekmachine gebied. Ons doel hierin is dat jij als cursist na het afronden van de workshop volledig in staat bent om zoekmachine optimalisatie te snappen (beginner), dan wel uit te voeren (advanced) of volledig te doorgronden (masterclass).

Als je de masterclass hebt afgerond ben je in staat om in te stromen in een Junior SEO specialist functie.

Wat is Analytics?

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie en is kunst van het optimaliseren van websites of webshops om beter getoond te worden in zoekmachines zoals Google of Bing. Door het optimaliseren op bepaalde punten zal een zoekmachine een website hoger waarderen, waardoor er doorgaans meer bezoekers naar een website of webshop getrokken kunnen worden.

SEO workshop

Basis

In deze basis Analytics workshop lopen we door het hoe en waarom van Google Analytics. Je krijgt inzicht in wat Analytics voor jou kan betekenen en een rondleiding door de belangrijkste rapporten.

Duur: 1 dagdeel (4 uur)
Locatie: Hoofddorp
Datum: 25 augustus
Niveau: Beginner
Benodigde voorkennis: Geen

Naar basis Analytics workshop

SEO Masterclass

Workshop

Je bent al bekend met Analytics maar je hebt meer verdieping nodig? De advanced Analytics workshop is perfect voor jou. Je krijgt kennis van dieper liggende rapporten, dashboards, e-commerce, doelen en basis custom tracking. Hierdoor kan je nog doelgerichter te werk gaan!

Duur: 3 dagen (24 uur)
Locatie: Hoofddorp
Datum: 25 augustus
Niveau: Gevorderd
Benodigde voorkennis: basis Analytics

Naar advanced Analytics workshop